top of page

Klassieke gitaar
met Andrew Flory

BIOGRAFIE
 

Andrew Flory is klassieke gitarist, theorbespeler, luitist en pedagoog gevestigd in Rochester, New York. (Vanaf eind augustus in Antwerpen).


Hij behaalde zijn Bachelor of Music-diploma aan de Universiteit van Arkansas in 2015, waar hij studeerde bij Dr. James Greeson. Andrew behaalde zijn Master of Music-diploma aan het Koninklijk Conservatorium van Schotland in 2020 onder leiding van Allan Neave en Matthew McAllister. Het was ook in Schotland waar Andrew zijn luit- en theorbestudies begon bij Jamie Akers. 


In 2024 studeerde Andrew af als Doctor of Musical Arts in Classical Guitar Performance, Certificate of Advanced Achievement in Early Music en Performer's Certificate in Classical Guitar van de Eastman School of Music in Rochester, New York. Hij kreeg er les van de wereldberoemde luitist en gitarist Paul O'Dette.


Als multi-instrumentalist en specialist in oude muziek fascineert Andrew het publiek over de hele wereld met zijn kleurrijke en genuanceerde muzikaliteit in zijn repertoire dat meer dan 500 jaar bestrijkt op vele instrumenten. Naast zijn solocarrière is Andrew een ervaren continuospeler bij het Collegium Musicum Barokorkest en was hij lid van de Schola Cantorum in Christ Church in Rochester.  

Elke ZATERDAG
10.00u - 15.00u


START 14 september 2024

Gevorderden en hogere graad

30 min. of 60 min.
10 lessen

Prijs: 225€
10 lessen
van 30min

Locatie: Bibliotheek 
Halvemaanstraat 92 
9040 Gent

 

Interesse?
of inschrijving
info@tirandogitaar.be
0486 28 46 66 (Kurt)

IMG_3752 2.jpg.webp
bottom of page